haal meer uit water campagne beeld Hydropure about pagina

Missie en visie

Jaarlijks wordt in Vlaanderen 72 miljoen kubieke liter drinkwater gebruikt, terwijl 92% van die hoeveelheid helemaal geen drinkwater hoeft te zijn. Dit heeft een enorme impact op zowel de kosten en duurzaamheid van watergebruik. Wij creëren frisse innovatieve oplossingen en zorgen zo voor recuperatie en re-integratie van afvalwater. Met een brede blik bekijken we duurzaamheid in de ruime zin van het woord. Zo werken we aan uitkomsten die niet alleen kosteneffectief, maar ook milieuvriendelijk zijn.

Historiek

In 2017 richtte Yvan Van den Broucke Hydropure op. Al snel veroverde Hydropure een plaats op de watermanagementmarkt en groeide het bedrijf. Miguel Liebaert kwam het bedrijf snel versterken. Miguel, biochemisch ingenieur, is verantwoordelijk voor productontwikkeling en projectbeheer. Sinds 2021 wordt hij daarin bijgestaan door Juhani Christiaen. Met de komst van Alessio Vantieghem, najaar 2022, als aanspreekpunt voor verkoop, groeide het team steeds verder. Sinds 2023 neemt Emily Werbrouck het administratieve en financiële luik voor haar rekening. Daarnaast is een Hydropure-team van vijf mensen verantwoordelijk voor faciliteiten, onderhoud, productie, enz.

Werkwijze / van studie tot onderhoud

Studiebureaus en architecten doen steeds vaker beroep op ons team van experts om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen die aan de unieke behoeften van elk project voldoen. Van de behandeling van afvalwater tot het gebruik van regenwater, van waterzuivering tot waterrecuperatie. Van afscheiders en grijswaterunits tot KWZI of IBA. Of het nu gaat om het scheiden van afvalwater, het zuiveren van water of het terugwinnen van regenwater, wij hebben de expertise en de oplossingen om aan uw behoeften te voldoen.

 

Voorstudie

We vertrekken vanuit het project van de klant. We komen bij voorkeur ter plaatse om samen met de klant, het studiebureau en/of de architect de specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken.

 

Advies

Met de ingezamelde informatie gaan wij aan het werk. U krijgt een gefundeerd advies op basis van uw concrete noden en vragen. Uiteraard zijn onze adviezen toekomstgericht en voldoen onze oplossingen aan alle reglementeringen.

 

Projectontwikkeling

Na uw akkoord tekenen we de installatie in detail uit. In overleg en na uw definitieve goedkeuring gaat alles in productie bij onze vertrouwde en gecertifieerde leveranciers.

 

Installatie

Hydropure kiest ervoor om met regionale grondwerkers en aannemers samen te werken voor de plaatsing van installaties. U kunt echter ook zelf plaatsen of een plaatser voorstellen. Hierbij kan Hydropure bijstand leveren.

 

Onderhoud & service na verkoop

Hydropure blijft na plaatsing instaan voor de goede werking van de installatie via een periodiek onderhoud, staalafnames, interventies bij storingen …

 

Experts

Benieuwd hoe Hydropure u helpt om meer uit water te halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afbeelding
Voornaam
Yvan
Naam
Van den Broucke
Functie
Management
Afbeelding
Voornaam
Miguel
Naam
Liebaert
Functie
Engineering manager
Afbeelding
Voornaam
Juhani
Naam
Christiaen
Functie
Technical engineer
Afbeelding
Voornaam
Alessio
Naam
Vantieghem
Functie
Technical sales
Afbeelding
Voornaam
Emily
Naam
Werbrouck
Functie
Finance & administration
Afbeelding
Voornaam
Yannick
Naam
Haesaert
Functie
Maintenance technician