haal meer uit water campagne beeld Hydropure about pagina

Innovatieve & duurzame / oplossingen

Water is een uitdaging. Doe beroep op ons ervaren team om de opportuniteiten op het vlak van watermanagement te vinden in uw project. We volgen de laatste ontwikkelingen, integreren die in onze oplossingen en producten. Heeft u een project dan analyseren we alle parameters en houden we het financiële aspect nauwlettend in het oog. 

Contacteer een expert

 

Historiek

In 2017 richtten Bjorn Focke en Yvan Van den Broucke Hydropure op. Vrij vlug vonden ze hun plaats in de markt van het watermanagement, en groeide het bedrijf waardoor Miguel en Jan de ploeg kwamen versterken. Miguel Liebaert, verantwoordelijke productontwikkeling en projectbegeleiding, is biochemisch ingenieur met ervaring in waterzuivering. Jan Achten, economist met bancaire ervaring, neemt de administratieve en financiële kant voor zijn rekening. Begin 2020 overleed Bjorn, na een ziekteperiode jammer genoeg. Naast het vaste kern werkt er nog een team van een vijftal personen voor Hydropure die installaties, onderhoud, productie… voor hun rekening nemen. 

 

 

Water is schaars

Water is schaars - Hydropure

Water is schaars. We kampen met overvloed, tekort, vervuiling… Hiermee omgaan is specialistenwerk. Een loutere productbenadering is niet langer aan de orde. Samen gaan we voor betrouwbaar waterbeheer.

Werkwijze / van studie tot onderhoud

Hydropure helpt u om meer uit water te halen. Hierbij begeleiden wij uw watermanagement project van A tot Z. Omdat elke situatie verschillend is, hanteren wij hierbij een persoonlijke aanpak. Knowhow, kwaliteit en engagement zijn hierbij cruciaal.

Download infobrochures

Voorstudie

Wij vertrekken vanuit de wensen van de klant. Daarom komen wij bij voorkeur ter plaatse om de specifieke verlangens, toestand en mogelijkheden te bestuderen.

Advies

Met de ingezamelde informatie gaan wij aan het werk. U krijgt een gefundeerd advies op basis van uw concrete noden en vragen. Uiteraard zijn onze adviezen toekomstgericht en voldoen onze oplossingen aan alle reglementeringen.

Productontwerp & - ontwikkeling

Eens u koos voor een oplossing, tekenen we de installatie in detail uit. Na overleg met en goedkeuring door u gaat alles in productie bij onze vertrouwde en gecertifieerde leveranciers.

Plaatsing

De plaatsing gebeurt ofwel via uw eigen aannemers / grondwerkers ofwel via Hydropure. We overleggen alles in detail met u. Na een finale controle staat Hydropure zelf in voor de opstart.

Onderhoud & ondersteuning

Hydropure blijft ook later instaan voor de goede werking van de installatie via een periodiek onderhoud, staalnames, interventies bij pannes…

Contacteer onze water engineers

Benieuwd hoe Hydropure u helpt om meer uit water te halen? Contacteer dan vrijblijvend een van onze water engineers.

 

Hydorpure team - Yvan

Yvan Van den Broucke

Management
+32 (0)477 75 27 83
yvan@hydropure.be

 

Hydorpure team - Miguel

Miguel Liebaert

R&D - project engineering
+32 (0)471 51 73 41
miguel@hydropure.be

 

Hydorpure team - Jan

Jan Achten

Finance & administration
+32 (0)477 78 06 57
jan@hydropure.be

 

icoon regenwater - Hydropure

Met de Hydropure systemen vangt u regenwater op om het op een ecologische manier te bufferen. Zo hergebruikt u vanaf nu uw regenwater of zet u het in om uw bodem te infiltreren.

Projecten

Hydropure bouwde de voorbije jaren de reputatie op van sterk en innovatief watermanagement. Dit bij particulieren, zorginstellingen, overheidsinstanties, horeca en bedrijven binnen verschillende sectoren. Benieuwd? Laat u onder andere inspireren door onze realisaties in de havengebieden van Zeebrugge, Gent, Antwerpen, Rotterdam… 

meer lezen

Project

Royal Fruit Company Sint-Truiden