haal meer uit water campagne beeld Hydropure about pagina

Missie en visie

Water is een uitdaging. Doe beroep op ons ervaren team om de opportuniteiten op het vlak van watermanagement te vinden in uw project. We volgen de laatste ontwikkelingen en integreren die in onze oplossingen en producten voor uw project. Bij dit alles volgen we het financiële aspect kort op voor u.

Historiek

In 2017 richtten Bjorn Focke en Yvan Van den Broucke Hydropure op. Vrij vlug vonden ze hun plaats in de markt van het watermanagement en groeide het bedrijf. Miguel Liebaert en Jan Achten kwamen bijgevolg de ploeg versterken. Miguel, biochemisch ingenieur, als verantwoordelijke productontwikkeling en projectbegeleiding, en Jan als verantwoordelijke administratie en financiën. Verder werkt er nog een team van een vijftal personen voor Hydropure die installaties, onderhoud, productie, … voor hun rekening nemen. 

Hoewel Bjorn begin 2020 overleed na een moedig gedragen ziekte, blijven zijn overtuiging en gedachten leven. Hydropure zoekt en ontwikkelt verder kwaliteitsvolle producten voor een beter watermanagement. 

Werkwijze / van studie tot onderhoud

Hydropure helpt u om meer uit water te halen. Hierbij begeleiden wij uw watermanagement project van A tot Z. Omdat elke situatie verschillend is, hanteren wij hierbij een persoonlijke aanpak. Knowhow, kwaliteit en engagement zijn hierbij cruciaal.

 

Voorstudie

Wij vertrekken vanuit de wensen van de klant. Daarom komen wij bij voorkeur ter plaatse om de specifieke verlangens, toestand en mogelijkheden te bestuderen.

 

Advies

Met de ingezamelde informatie gaan wij aan het werk. U krijgt een gefundeerd advies op basis van uw concrete noden en vragen. Uiteraard zijn onze adviezen toekomstgericht en voldoen onze oplossingen aan alle reglementeringen.

 

Projectontwikkeling

Indien u één van onze oplossingen kiest, tekenen we de installatie in detail uit. Na overleg met en goedkeuring door u gaat alles in productie bij onze vertrouwde en gecertifieerde leveranciers.

 

Installatie

Hydropure kiest ervoor om met regionale grondwerkers/aannemers samen te werken voor de plaatsing van producten zoals IBA's. U kan ook zelf plaatsen of een plaatser voorstellen. Hierbij kan Hydropure dan nog bijstand leveren.

 

Onderhoud & service na verkoop

Hydropure blijft ook later instaan voor de goede werking van de installatie via periodiek onderhoud, staalnames, interventies bij panne …

 

Contacteer ons

Benieuwd hoe Hydropure u helpt om meer uit water te halen? Contacteer dan vrijblijvend een van onze water engineers.

 

Hydropure team - Yvan

Yvan Van den Broucke

Management
+32 477 75 27 83
yvan@hydropure.be

 

Hydropure team - Miguel

Miguel Liebaert

R&D - project engineering
+32 471 51 73 41
miguel@hydropure.be

 

Hydropure team - Jan

Jan Achten

Finance & administration
+32 477 78 06 57
jan@hydropure.be