haal meer uit water campagne beeld Hydropure about pagina

Missie en visie

Water is een uitdaging. Doe beroep op ons ervaren team en ontdek voor uw project de opportuniteiten op het vlak van watermanagement. We volgen de laatste ontwikkelingen en integreren die steeds in al onze oplossingen en producten. Hierbij volgen we ook het financiële aspect van nabij op voor u.

Historiek

In 2017 richtten Bjorn Focke en Yvan Van den Broucke Hydropure op. Al snel veroverden zij hun plaats op de watermanagementmarkt en groeide het bedrijf. Miguel Liebaert en Jan Achten zijn het team snel komen versterken. Miguel, biochemisch ingenieur, is verantwoordelijk voor productontwikkeling en projectbeheer. Sinds 2021 wordt hij daarin bijgestaan door Juhani Christiaen. Met de komst van Alessio Vantieghem, najaar 2022, als aanspreekpunt voor verkoop, groeide het team steeds verder. Sinds 2023 neemt Emily Werbrouck het administratieve en financiële luik voor haar rekening. Daarnaast is een Hydropure-team van vijf mensen verantwoordelijk voor faciliteiten, onderhoud, productie, enz.

Werkwijze / van studie tot onderhoud

Hydropure helpt u om meer uit water te halen. Wij begeleiden uw watermanagement project van A tot Z. Omdat elke situatie verschillend is, hanteren wij hierbij een persoonlijke aanpak. Knowhow, kwaliteit en engagement zijn hierbij cruciaal.

 

Voorstudie

We vertrekken vanuit het project van de klant. We komen bij voorkeur ter plaatse om samen met de klant, het studiebureau en/of de architect de specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken.

 

Advies

Met de ingezamelde informatie gaan wij aan het werk. U krijgt een gefundeerd advies op basis van uw concrete noden en vragen. Uiteraard zijn onze adviezen toekomstgericht en voldoen onze oplossingen aan alle reglementeringen.

 

Projectontwikkeling

Na uw akkoord tekenen we de installatie in detail uit. In overleg en na uw definitieve goedkeuring gaat alles in productie bij onze vertrouwde en gecertifieerde leveranciers.

 

Installatie

Hydropure kiest ervoor om met regionale grondwerkers en aannemers samen te werken voor de plaatsing van installaties. U kunt echter ook zelf plaatsen of een plaatser voorstellen. Hierbij kan Hydropure bijstand leveren.

 

Onderhoud & service na verkoop

Hydropure blijft na plaatsing instaan voor de goede werking van de installatie via een periodiek onderhoud, staalafnames, interventies bij storingen …

 

Contacteer ons

Benieuwd hoe Hydropure u helpt om meer uit water te halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Hydropure team - Yvan

Yvan Van den Broucke

Management
+32 477 75 27 83
yvan@hydropure.be

 

Hydropure team - Emily

Emily Werbrouck

Finance & administration
+32 472 93 76 06
emily@hydropure.be

 

Hydropure team - Miguel

Ing. Miguel Liebaert

Engineering manager
+32 471 51 73 41
miguel@hydropure.be

 

Hydropure team - Juhani

Ing. Juhani Christiaen

Technical engineer
+32 472 97 68 12
juhani@hydropure.be

Hydropure team - Alessio

Ing. Alessio Vantieghem

Technical sales
+32 472 72 44 02
alessio@hydropure.be