icoon regenwater - Hydropure

Regenwater beheer

Denkt u bij regenwaterbuien enkel aan overstromend leidingwater? Hydropure laat u liever de voordelen inzien van regenwater. Doe vanaf nu aan regenwateropvang, regenwater filteren en hergebruik. Zo gaat u ecologisch én financieel verantwoord tewerk. Hydropure optimaliseert uw watermanagement. Zo vormt u uw wateroverlast om tot waterwinning. U houdt met andere woorden uw regenwaterpijl onder controle en optimaliseert uw water gebruik.  

  • Land- & tuinbouw
  • Industrie
  • Brandweer
  • Horeca

bufferen icoon - Hydropure Bufferen

Het ondergronds bufferen van regenwater kan gebruikt worden om de tuin te besproeien, toiletten door te spoelen, een carwash te bevoorraden, bluswater op te slaan voor de brandweer of de sprinklerinstallatie. Hydropure gebruikt hiervoor gegalvaniseerde buizen die in een minimum van tijd geplaatst worden wat tijd en kosten bespaart in bouwprojecten.

Meer lezen

  • Land- & tuinbouw

infiltratie icoon - Hydropure Infiltratie

De infiltratie van regenwater ondergronds levert een belangrijke bijdrage aan het herstel van de grondwatervoorraad. Het Triton infiltratiesysteem voor regenwater van Hydropure is de volgende generatie van watermanagement. Het biedt een efficiënte, betaalbare en snel te installeren oplossing voor infiltratieprojecten waardoor een installatie tot 40% minder kost dan de klassieke systemen.

Meer lezen

Maatwerk

Elk project is anders. Daarom krijgt u bij Hydropure watermanagement op maat via een persoonlijke aanpak. Een complexe aanvraag? Daar blinken we nu net in uit. Denk maar aan vetafscheiders in een lage kelder, pompputten, opslagtanks voor chemische vloeistoffen, wateropslag, tijdelijke of permanente waterzuiveringen…

contact

maatwerk Hydropure bufferen regenwater
Infiltratie regenwater - Hydropure

Projecten

Hydropure bouwde de voorbije jaren de reputatie op van sterk en innovatief watermanagement. Dit bij particulieren, zorginstellingen, overheidsinstanties, horeca en bedrijven binnen verschillende sectoren. Benieuwd? Laat u onder andere inspireren door onze realisaties in de havengebieden van Zeebrugge, Gent, Antwerpen, Rotterdam… 

meer lezen

Project

Royal Fruit Company Sint-Truiden